top of page

Contact

 

Graag de volgende informatie doorgeven:

  • De aard van de klachten

  • De hulpvraag

Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie en Spirituele Ontwikkeling

 

Mieke van Gijssel

Daal en Bergselaan 8/B

2565AC Den Haag

 

Telefoon: 070 365 93 64

Mobiel: 06 51 77 68 52

Email: miekevangijssel@ziggo.nl

 

Routebeschrijving kun je hier bekijken en/of downloaden.

 

Routebeschrijving

Ik woon op de Daal en Bergselaan 8/b 2565AC Den Haag. Voor degenen die met openbaar vervoer komen is mijn huis het makkelijkst bereikbaar met bus 24 (deze vertrekt vanaf het CS Den Haag) maar je kan desgewenst ook tramlijn 3 nemen (deze vertrekt ook vanaf het CS Den Haag).

 

Als je met bus 24 komt (deze rijdt over de Sportlaan richting Kijkduin) neem je de halte Vliegenvangerlaan. Je wandelt ongeveer 200 meter terug over de Sportlaan naar de Daal en Bergselaan, je steek het kruispunt over, in de eerste flat (tegenover de bosjes van Pex) woon ik op de bovenste etage nummer 8/b. 

 

Als je met de tram, lijn 3 komt neem je de halte Zonnebloemstraat, dan is het ongeveer 10 minuten lopen naar mijn huis. Je wandelt vanaf de Laan van Meerdevoort, de Zonnebloemstraat in. Je loopt alsmaar rechtdoor tot aan de T-splitsing van de Daal en Bergselaan. Je houdt hier rechts aan, richting het kruispunt van de Sportlaan aan het einde van de Daal & Bergselaan staat een flat, ik woon op de bovenste etage nr. 8/b.

 

Kom je met de auto dan zijn er gratis en goede parkeergelegenheden tot 17.00 uur. Nadien is het betaald parkeren, dit geldt niet als je het kruispunt oversteekt, de Wildhoeflaan biedt volop parkeer mogelijkheden. 

 

bottom of page